Да използвам,и аз темата на колегата.Мойта кочина изгасна в движение,вартя не пали,стартера варти едвам.Пробвам след няколко часа когато изтина,пак сьщата работа.След два дни е изтеглих до сервиз.Пробвах на скорост да запали,не иска.Какви са вьзможните причини да не запали?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кочината не пали
Collapse
X
-
Същия проблем имам и аз в движение ми гасни и пали когато си поиска релетата ги проверих остана датчик колянов вал и датчик разпределителен не знам друго какво ще е... и като не запали чека ми свети....
Comment
-
Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщениеДа използвам,и аз темата на колегата.Мойта кочина изгасна в движение,вартя не пали,стартера варти едвам.Пробвам след няколко часа когато изтина,пак сьщата работа.След два дни е изтеглих до сервиз.Пробвах на скорост да запали,не иска.Какви са вьзможните причини да не запали?
п.п.Пробвай с друг по-читав акумулатор,щом казваш,че върти едвам-едвам?!Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ifoo Покажи съобщениеСъщия проблем имам и аз в движение ми гасни и пали когато си поиска релетата ги проверих остана датчик колянов вал и датчик разпределителен не знам друго какво ще е... и като не запали чека ми свети....точка
Comment
-
Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщениеПробвах,тогава запали от третия пат но угасна веднага,и от тогава не варти стартера и не пали.Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
Comment